Andrea MeilinkKunstzinnige projecten met een maatschappelijk doel

Voor meer informatie en contact
klik hier

 

 

Let op: deze website

wordt binnenkort

volledig vernieuwd!

Welkom

Creatieve en educatieve projecten met een sociaal of maatschappelijk doel op scholen, in wijken en voor instellingen en bedrijven.
Ik initieer en organiseer projecten die ingaan op thema’s die leven bij de doelgroep of spelen in de samenleving. De projecten gaan over ontmoetingen tussen verschillende groepen mensen en culturen, plastic afval en mondiale vraagstukken. De deelnemers spelen zelf een belangrijke rol in het proces. Samen met de doelgroep worden de projecten vormgegeven waarbij ik gebruik maak van creatieve activiteiten, zoals fotografie, beeldend werken, theater of film. Hierbij werk ik samen met kunstenaars en mensen uit het werkveld.
Plastic fantastic

Aangenaam
Cavanga
In Focus

Lespakketten; een creatieve verwerking van levensbeschouwelijke en sociaal-emotionele thema’s.
Voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs ontwikkel ik lespakketten en workshops voor het vak levensbeschouwing. Aan de hand van verhalen worden in een reeks lessen of in een workshop met creatieve opdrachten sociale of levensbeschouwelijke thema’s besproken en verwerkt.
Jozef de Dromenkoning

Kunst op Locatie
Kunst op Locatie in samenwerking met beeldend kunstenaar Lindy de Jong. Bedrijven, scholen en particulieren kunnen deelnemen aan een creatieve workshop op een bijzondere locatie. Een boot, kerk, piramide of op de boerderij. Dit kan een ontspannen dagje uit worden voor de groep aangevuld met muziek, een diner of een plattelandspicknick. De workshop kan meer diepgang krijgen door te werken met een thema. Voor meer informatie ga naar www.kunstoplocatie.com

Gelukkig Stro